Om oss

Med hjärtat i byn sedan tre generationer, är vi ett tryggt & lokalt familjeföretag vilket ombesörjer begravningar i Kävlinge, Löddeköpinge, Dösjebro, Svalöv, Furulund, Bjärred, Lomma, Lund med omnejd.

Vi har verkat i Kävlinge kommun med omnejd sedan 1981, då med Catharinas morfar Börje Andersson i spetsen och kontoret på Unionsgatan. 1996 klev dottern Lena Lindell in i bilden och drev vidare verksamheten på Mårtensgatan i ytterligare 20 år. Idag hittar ni oss i huset på Bruksgatan 4 med varma, välkomnande lokaler.

Värdegrunden vilar på god begravningssed där omtanken för familjens behov står i centrum. Vi ser det som en styrka att vara en mindre privatägd byrå, där det personliga och genuina får lov att ta plats. Och tid.

”Tradition blandat med nytänkande har så blivit vårt signum. Med en orubblig yrkesstolthet i botten.”

Ni kan även känna en stor trygghet i att vi är en auktoriserad begravningsbyrå, med höga krav på etik och integritet, samt kontinuerlig utbildning utav anställda.

Läs mer om Sveriges Begravningsbyråers Förbund här.  

Catharina Lindell – Kontorschef

Kundmottagning och administration. Ansvarar för kistläggningar, personliga avsked/visning och begravningar. Borgerlig officiant. Grundare till Black Angels, begravningskorteger med motorcykel.


Lena Lindell

Ägare sedan 1996. Ekonomiansvarig.


Bodil Erlandsson

Receptionist


Michael Larsson

Vid begravning, jourtransport och kistläggningar.


Ida Pålsson

Vid begravning, jourtransport och kistläggningar.


 Byråns grundare 1981.

Börje Andersson 1934-1996.

Ditt minne lever.