Kistor

Kistor från 3800 kr


 

ENKEL ÄNGSROÄngsro

Obehandlad kista i furu.


 

SANDHOLM

Sandholm-antikbrun-storHar en varm ljusbrun ytbehandling som framhäver träets struktur och förstärker känslan av naturligt trä. Hela kistan består av massivt furuträ i en kvalitet med ett fåtal kvistar. Kistan är klädd i botten och har ett löst lock som skruvas fast. Den är bäddad med kudde, täcke och lakan i bomullstyg. Handtag i massivt bokträ.


Videdal-brunVIDEDAL

Videdal är enkel brun kista med klädd bottendel. Kistan är bäddad med kudde och täcke och är gjort av massiv furu.


ALVÖ SOLIDVITAlvo-solidvit

Är en kista med traditionellt utseende och profileringar som skapar livfulla skuggningar när ljuset faller på den kritvita ytan. Alla delar av kistan är i massiv furu. Den vita ytan och profileringarna skapar en elegant och ljus känsla. Kistan är inredd i lock och bottendel med bomullstyg.


ALVÖ EKBETSAlvo-ekbets

En kista i traditionell form med harmoniska profileringar i botten och lock. Massiv furu tillsammans med ljus ekbets framhäver träets naturliga ådring. Alvö är inredd i lock och bottendel med bomullstyg. Bäddad med kudde, täcke och lakan i bomullstyg..


KULLAMARK Kullamark grå

Har en ingraverad avskedshälsning ”Vila i frid” i träet på båda sidor av locket. Kistan är målad i en varm ljusgrå nyans där träets struktur känns och syns på ytan. Kullamark är en mycket vacker och unik kista som ger ett fint personligt avsked.

Finns också i Vit, Duvblå, Lindblomsgrön och Gammelrosa.Kullamark-Puderrosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOVDALA MIDNATTSBLÅHovdala-midnattsblå

Hovdala är en serie målade kistor i eleganta solidfärger. Kistan är klädd i lock och bottendel med bomullstyg.


Hovdala-svartHOVDALA SVART

Hovdala är en serie målade kistor i eleganta solidfärger. Kistan är klädd i lock och bottendel med bomullstyg.SANDHOLM NATURSandholm-natur

Sandholm natur är en obehandlad furukista i en träkvalitet med ett fåtal kvistar. Naturligt trä när det är som bäst. Kistan är klädd i botten och har ett löst lock som skruvas fast. Den är bäddad med kudde, täcke och lakan i bomullstyg. Handtag i massivt bokträ

 SANDHOLM VIT LASYR

 

 

 

EKENÄS MÖRK ELLER LJUS EK