Änglagård

ÄNGLAGÅRD – Välkommen till en hjärtlig och personlig mötesplats för Minnesstunder efter begravning i Kävlinge, Löddeköpinge, Västra Karaby & Furulund

Utöver Församlingshemmen vill vi kunna erbjuda ett komplement till samlingslokal för Livets alla högtider. Som en förlängning av Begravningsbyrån och det anrika huset på Bruksgatan 4, finner man numera därför en separat lokal avsedd speciellt för minnesstunder. Med mycket hjärta och själ i väggarna, har vi skapat en mötesplats för mindre sällskap (max 22 gäster).

Lokalen passar utmärkt att ta in catering, men går även bra att hyra om man själv önskar ombesörja mat och servering. Ni finner kyl, frys, vask och toalett. Trappor finns dock med tanke på husets ålder (ej rullstolsanpassat).

Längs väggarna hittar ni en färgsprakande utställning från den lokala konstnärinnan Anita Fogelberg Anderssons ateljé i Stävie.
På tillhörande ovanvåning finner man ett avslappnad litet tillhåll för barn och ungdomar, vilka kanske vill sträcka på sig och gå undan en stund.

Välkommen att kontakta oss för bokning och vidare information. Tel 046 73 00 13