Omdömen

” När man anlitar Kävlinge Begravningsbyrå är man i trygga händer. Mycket värme och omtanke från Catharina. Tack för allt fint du gjorde för vår far.”

Åsa Strömgren

” Mycket bra och vänligt bemötande av Catharina i lugn och fin miljö. Jag kunde inte önskat mig bättre hjälp med min frus begravning. Minnesstunden med förtäring i rummet Änglagård till stor belåtenhet. Den vackra minnesboken så uppskattad. Ett hjärtligt tack.”

Pentti

” Catharina och Lena ordnade en fantastiskt fin ceremoni helt efter våra önskemål. Tack för ett varmt bemötande i en otroligt svår stund. Det kändes tryggt att ha er hjälp. Extra tack till Knopp & Blad för det underbara blomsterarrangemanget. “

Katarina SIvenius

” Så proffsigt och fint allting. Min svärfar kunde inte fått en bättre begravning, än denna. Ett stort tack till dig Catharina, helt underbart. “

Peter Strömgren

” Begravningsentreprenören Catharina är fantastisk, omtänksam, vänlig. Erbjuder även MC kortege vid begravningar om så önskas. Black Angels, en grupp MC kvinnor som ställer upp helt ideellt och kör.”

Carin Dahlin

” Kan bara hålla med dig i dina lovord gällande Catharina! Denna medmänniska som jag fått lov att möta i en av mina djupaste sorger, som med varm och van hand stöttade oss igenom det värsta vi kunde uppleva, vår sons begravning. Finns inte många som du Catharina Lindell, men Tack för att du finns! ”

Jennie Lindahl