KOSTNADER

Oavsett om man önskar en begravning i all sin enkelhet, eller en mer omfattande ceremoni, ombesörjer vi ett värdigt avsked. ♥

Ett digitalt Minnesrum för Ljuständning och kondoleanser öppnas alltid kostnadsfritt.


BEGRAVNING UTAN CEREMONI (Direktkremation och gravsättning Minneslund)

11.900 kr

I praktiken innebär detta att den avlidne transporteras från bårhuset direkt till krematoriet. En enkel kista behövs och den döde sveps (blir klädd) och omhändertagen. Önskar man se sin anhörig en sista gång innan transporten sker, finns det givetvis möjlighet till detta. Stoftet gravsättes senare på utvald Minneslund. Ett anonymt gravskick utan urna eller sten.

BEGRAVNING ENKEL

19.520 kronor

Kundmottagning och komplett administration kring dödsfallet/begravningen, transport från patologen till bisättningslokal, enkel kista, rosor, ljus och murgröna som kistdekoration, Personal och begravningsbil på begravningsdagen, samt all kontakt med myndigheter och bokning av kyrka/kapell, officiant, vaktmästare, iordningställande av blommor och ljus.

BEGRAVNING BAS

  25.700 kronor

Kundmottagning och komplett administration kring dödsfallet/begravningen, transport från patologen till bisättningslokal, baskista, kistdekoration, digital Dödsannons & Minnesrum, Enkelt Programkort 20 st, Personal och begravningsbil på begravningsdagen, samt all kontakt med myndigheter och bokning av kyrka/kapell, officiant, vaktmästare, iordningställande av blommor, ljus. Personligt Minnesljus. Fotografering och en vacker Minnesbok.

BEGRAVNING MED URNA

24.400 kr

Begravning med urna innebär att den avlidne redan har blivit kremerad. Istället för en kista i kyrkan/kapellet, har man istället en urna.  Kundmottagning och komplett administration kring dödsfallet/begravningen. Transportkista, Urna (se urval här), Digital dödsannons & Minnesrum, Urndekoration krans, Personal på begravningsdagen, samt all kontakt med myndigheter och bokning av kyrka/kapell, officiant, vaktmästare, iordningställande av blommor och ljus. Personligt Minnesljus. Fotografering och en vacker Minnesbok.

BEGRAVNING KLASSISK

30.200 kronor

 Kundmottagning och komplett administration kring dödsfallet/begravningen, transport från patologen till bisättningslokal, klassisk kista, urna, klassisk kistdekoration, Tryckt och digital Dödsannons med Minnesrum, Programblad 30 st, Personal och begravningsbil på begravningsdagen, extra bukett som dekoration samt all kontakt med myndigheter och bokning av kyrka/kapell, officiant, vaktmästare, iordningställande av blommor, ljus. Fotografering och en vacker Minnesbok. Personligt Minnesljus, samt Änglagård Lokalhyra.

BEGRAVNING EXKLUSIV

43.300 kronor

Kundmottagning och komplett administration kring dödsfallet/begravningen, transport från patologen till bisättningslokal, stor tryckt och digital Dödsannons med Minnesrum, inhyrd solist, tryckta  programblad 70 st, Exklusiv kista, exklusiv urna, stor kistdekoration med band, stor sorgebukett med band. Begravningsbil och personal på begravningen. All kontakt med myndigheter och bokning av kyrka/kapell, officiant, vaktmästare, iordningställande av blommor, ljus. Personligt Minnesljus.  Fotografering och en vacker Minnesbok. Tackkort/Tackannons efter begravningen. Änglagård Lokalhyra.

Som anhörig kan Ni själva bestämma hur mycket Ni önskar “brodera ut begravningen”.

Storleken på dödsannonsen, blomsterarrangemang, programkort, extra musiker och så vidare. Vi lämnar givetvis alltid en skriftlig offert efter beställt begravningsuppdrag.

Observera att EXEMPLEN OVAN ej inkluderar gravsten, catering och eventuell jourhämtning.